Služby elektronického bankovníctva - Záchenský, Peter
Slovenská sporiteľňa, a.s. pripravuje do svojej ponuky balík služieb elektronického bankovníctva. Bankové služby cez mobilnú sieť: SMS-banking. Mailové bankové služby - mailbanking.