Poisťovňa Otčina - Váš blízky partner komplexné poistenie motorových vozidiel v Poisťovni Otčina
Poisťovňa Otčina, a.s. poskytuje širokú škálu poistných služieb v oblasti životného a neživotného poistenia. Najzaujímavejším produktom poisťovne je poistenie motorových vozidiel. Kredit 2000 - nový produkt poisťovne Otčina. V prípade uzavretia životného alebo dôchodkového poistenia je možnosť požiadať Tatra banku o poskytnutie úveru.