Pavel Chovan: Komerčné poisťovníctvo. Bratislava, Ekonóm 1998 - Kozub, František
Recenzia publikácie Pavel Chovan: Komerčné poisťovníctvo. Bratislava, Ekonóm 1998. Je prvou ucelenou publikáciou z komerčného poisťovníctva. Publikácia je rozdelená do 5 kapitol. Dôležitá je aj jej prílohová časť.