Komentár k poslednej novelizácii zákona o účtovníctve - Laszová, Viera
Komentár k poslednej novelizácii zákona o účtovníctve, ktorá bola prijatá zákonom č. 173/1998 Z.z. Ide o ustanovenie 9 zákona a aplikácia zmien v praxi. Ustanovenie 9 sa vzťahuje na účtovanie drobných organizácií nezaložených za účelom dosahovania zisku: spoločenstvá vlastníkov bytov, pozemkové spoločenstvá, neinvestičné fondy a neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby.