Mzdové a ostatné pracovnoprávne nároky zamestnancov z pohľadu dane z príjmov - Luknárová - Kutišová, Dalila
Právna úprava pracovnoprávnych a mzdových nárokov zamestnancov. Nároky dohodnuté v kolektívnej zmluve a náklady. Mzdové nároky. Minimálne nároky. Mzda. Odmeny pri životných a pracovných výročiach. Ostatné pracovnoprávne nároky zamestnancov. Skrátenie pracovnej doby bez zníženia mzdy. Predĺženie započítateľnej prestávky. Priaznivejšie upravenie rozsahu a podmienok pracovnej pohotovosti. Náhrady mzdy za dovolenku.