Uvoľňovanie pracovníkov z pracovného pomeru nikdy nie je bezbolestné, firma ho však môže prepúšťaným uľahčiť - Začková, Katarína
Zastavenie výroby viskózového hodvábu v Istrocheme, a.s. Bratislava. Reakcia zamestnancov na zastavenie výroby a prepúšťanie. Vypracovanie harmonogramu postupu prepúšťania zamestnancov. Komunikácia s prepúšťanými pracovníkmi, informačné listy. Personálny odbor zorganizoval miniburzu pracovných miest. Príprava na dôchodok. Názory prepúšťaných.