Komentár k zákonu č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona č. 272/1996 Z.z. ... - Pastierik, Vladimír
Komentár k zákonu č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona č. 272/1996 Z.z. a zákona č. 173/1998 Z.z. Komentár je zameraný najmä na podnikateľské subjekty. V komentári sú uvedené popri účtovných aspektoch aj niektoré súvislosti s daňovou legislatívou a skúsenosti z praxe.