Opatrenie č. 59/1998, ktorým sa ustanovuje obsah zverejňovaných údajov zo súvahy a výkazu ...
Znenie opatrenia č. 59/1998, ktorým sa ustanovuje obsah zverejňovaných údajov zo súvahy a výkazu ziskov a strát pre nadácie, neinvestičné fondy a neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, účtujúce v sústave podvojného účtovníctva.