Jak úspěšně využívat Data Warehouse
Cieľ zavedenia systému Data Warehouse - kompletný mikro-merchandising. Všeobecne výhodná modernizácia a automatizácia niektorých procesov v maloobchodných jednotkách prostredníctvom technológie Data Warehouse. Zavádzanie Data Warehouse do praxe. Riadenie zásob s Data Warehouse. Prínosy Data Warehouse pre obchodníka.