Podnik fyzickej osoby ako vklad do verejnej obchodnej spoločnosti - Pastierik, Vladimír
Ilustračný príklad riešiaci otázky vkladu podniku fyzickej osoby do verejnej obchodnej spoločnosti. Otázky účtovníctva novozaloženej právnickej osoby v.o.s. Odpisy investičného majetku. Technické zhodnotenie majetku. Faktúra právnickej osoby za založenie a vznik v.o.s.