Daňovníci dane z reštituovaných pozemkov - Harušťáková, Iveta
Daňovníci dane z pozemkov podľa ustanovenia 2 zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Nájomca pozemkov ako daňovník dane z pozemkov. Novelizácia zákona o dani z nehnuteľností zákonom č. 205/1996 Z.z. Vyčlenenie pôvodných pozemkov. Vyčlenenie náhradných pozemkov. Vývoj právnej úpravy zdaňovania náhradných pozemkov.