Zmluva o obchodnom zastúpení
Uzatváranie zmlúv o obchodnom zastúpení. Odlišnosť zmluvy o obchodnom zastúpení od iných typov zmlúv. Určenie zmluvných strán. Druhy obchodného zastúpenia. Obsahové náležitosti zmluvy o obchodnom zastúpení. Povinnosti obchodného zástupcu. Nárok obchodného zástupcu na odmenu (províziu). Zánik obchodného zastúpenia. Vzor zmluvy o obchodnom zastúpení.