Pružné výrobné bunky - Hajduk, Mikuláš
Bunková výroba ako stratégia pre rýchlu výrobnú adaptáciu. Vymedzenie pojmu výrobných buniek, ciele a efekty. Koncepcie riešenia výrobných buniek. Otázky efektívnosti. Kritéria rozvoja bunkovej výroby. Neúspešné projekty. Skúsenosti firiem zo zavedenia bunky do prevádzky.