Outsourcing informačních technologií - Molnár, Zdeněk
Informácie ako dôležitý zdroj konkurencieschopnosti podnikov. Zdroje potrebné na efektívny rozvoj a prevádzku informačných technológií. Efektívnosť vynakladaných prostriedkov na informačné technológie. Úlohy riadenia informačných technológií. Outsourcingové vzťahy a náklady. Tri varianty outsourcingu.