Marketing osôb, miesta, myšlienok a organizácií - Hanuláková, Eva, 1964-
Využitie marketingu pre osoby, miesta, organizácie a myšlienky. Marketing osôb, jeho charakteristika, ciele a vývoj. Marketing miesta. Sociálny marketing ako súčasť marketingu myšlienok a proces jeho implementácie. Stratégie sociálneho marketingu. Kampane používané v rámci implementácie sociálneho marketingu.