Bez peněz neznamená bez záruk
Výhody leasingu. Kedysi orientácia leasingu na automobily, dnes aj na stroje, zariadenia, informačné technológie a nehnuteľnosti. Spolupráca leasingovej spoločnosti s dodávateľom. Finančný a operatívny leasing.