Slovensko potrebuje národný environmentálny program - Vavro, Viliam
Na Slovensku chýba realizácia konkrétneho riešenia globálnych environmentálnych problémov s dlhoročným výhľadom na národnej úrovni. Súčasný stav v environmentálnej oblasti v SR. Návrh riešenia environmentálnych problémov. Slovensko potrebuje národný environmentálny program.