Tajomstvo dobrého rečníka - Slamková, Eva
Ovládanie komunikácie a pozícia manažéra. Základné znaky presvedčivého prejavu. Rečník ako osobnosť. Suverénnosť. Autentickosť. Sebavedomie. Pozitívny postoj k poslucháčom. Základné úlohy tlačového hovorcu.