Polygrafia a médiá
Mimoriadna sekcia Trendu. Polygrafia. Papierenský priemysel. Obaly. Technológia spracovania obrazu. Služby pre polygrafiu. Mediálny trh, médiá. Cezhraničná televízia. Public relations. Systém TRI:M.