Krízu prehlbujú prinízke ceny družstvá skončili prvý polrok 1998 so stratou 1,3 mld. Sk - Pichlerová, Eva
Neľahká situácia v agrorezorte. Aktivity Zväzu poľnohospodárskych družstiev vo vzťahu k štátu. Zrušenie 15 perc. preferenčného dovozného cla. Krízová finančná situácia a zmluvné nákupy. Hodnotenie hospodárskej situácie v poľnohospodárskych družstvách za 1. polrok 1998.