Systém jakosti jako nástroj firemní kultury - Slavík, Václav
Zabezpečovanie akosti v Európe. V r. 1957 bola založená Európska spoločnosť pre akosť v ktorej je dnes zastúpených 27 členských organizácií. Normy ISO 9000. Certifikácia podľa noriem ISO 9000. Systémy akosti pre všetky sféry ľudskej činnosti.