Hodnotenie - prirodzená potreba všetkých zamestnancov - Repková, Kvetoslava
Hodnotenie pracovníkov. Systematika hodnotenia ako nástroja riadenia ľudských zdrojov organizácie. Systém formálneho hodnotenia. Formulácia požiadaviek na formálne hodnotenie. Objekty a subjekty hodnotenia. Stavebnicový (modulárny) systém komplexného hodnotenia. Metódy hodnotenia zamestnancov. Používané meradlá pracovného výkonu.