Komentár k novelizácii zákona o mzde upravujúcej usmerňovanie miezd v roku 1998 - Dudík, Dušan
Národná rada SR 2. septembra 1997 schválila zákon č. 248/1997 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Zákon upravuje poskytovanie mzdy a odmeny za pracovnú pohotovosť ako aj zisťovanie a používanie priemerného zárobku na pracovnoprávne účely. Upravuje usmerňovanie miezd u zamestnávateľov. Komentár k novelizácii zákona o mzde.