Komentár k zákonu o daniach z príjmov - odpisovanie, vyberanie a platenie dane - Faiglová, Svetlana
Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona o daniach z príjmov. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku. Komentár k zmenám a doplnkom vykonaným zákonom č. 173/1998 Z.z., ktoré nadobudnú účinnosť 1.1.1999. Praktické príklady.