Päť nosných stĺpcov ekologického marketingu
Päť nosných stĺpcov na ktorých by mal stavať ekologický marketing. 1. Vyvíjanie recyklovateľne vhodných nových výrobkov. 2. Ekologická produkcia. 3. Ekologický manažment komplexnej kvality - Total quality environmental management (TQEM). 4. Priemyselné ekosystémy. 5. Ekologické hodnotenie technológií.