Československo 1918-1938
Vybrané ukazovatele hospodárskeho a sociálneho rozvoja Československa do roku 1937. Vývoj priemyselnej výroby Československa v rokoch 1917-1937. Zahraničný obchod. Vývoj prepravy nákladov a osôb železničnou dopravou Československa v rokoch 1920-1937.