Ciele a výsledky agrárnej politiky Slovenska - Kuzma, František
Analýza aktuálnych problémov agrárnej politiky SR. Roztváranie cenových nožníc v neprospech poľnohospodárskej prvovýroby stále pretrváva. Zvyšuje sa tlak na úhradu nákladov prostriedkami zo štátneho rozpočtu. Príprava na vstup do EU.