Fiktivní firmy - forma praktické výuky ekonomů - Rotport, Miloslav
Fiktívna firma - jedna z ciest pre praktickú výučbu stredoškolsky vzdelaných ekonómov a účtovníkov. Predpoklady pre založenie fiktívnej firmy. História fiktívnych firiem. Postup pri založení fiktívnej firmy. Centrum fiktívnych firiem ČR - katedra didaktiky ekonomických predmetov na Vysokej škole ekonomickej v Prahe.