Negociačno-štrukturálna politika a agroobchod SR - Podolák, Alojz
Legislatívna transformácia vstupu SR do EÚ. Implementácia štrukturálnej politiky. Negociačný proces a štrukturálna politika. Export - import agroobchodu SR. Tendencie pasívneho salda agroobchodu.