Možné prístupy k tvorbe efektívnej osobnej pracovnej techniky manažéra - Višňovský, Jozef
Model prístupu manažéra k riešeniu individuálnej úlohy. Návrh celkového systému efektívnej pracovnej techniky. Metodika výskumu reálne používanej osobnej pracovnej techniky. Postup pri tvorbe efektívnej pracovnej techniky.