Zmluva medzi Slovenskou republikou a Ruskou federáciou
Úplné znenie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Ruskou federáciou o zamedzení dvojakého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku. Zmluva nadobudla platnosť výmenou ratifikačných listín, t.j. 1. mája 1997.