Zmluva medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o zamedzení dvojakého zdanenia ... - Tůma, Jan
Výklad základných ustanovení Zmluvy medzi SR a ČR o zamedzení dvojakého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku. Praktická aplikácia ustanovení. Zdanenie príjmov (ziskov) z priamej podnikateľskej činnosti. Zdanenie príjmov z medzinárodnej dopravy. Zdanenie príjmov z investovaného majetku. Zdanenie príjmov fyzických osôb. Ilustračné príklady na objasnenie problematiky.