Družstevníci by si chceli založiť družstevnú banku, sporiteľné a úverové družstvá - Oujezdská, Lena
Z histórie slovenského družstevníctva. Súčasný stav družstevníctva. Príprava zákona o vzniku úverových a sporiteľných družstiev v SR, vo svete takéto družstvá už existujú. Význam týchto družstiev ako svojpomoc členom družstiev a podnikateľom. Možnosť vzniku rôznych typov družstiev podľa potreby - štát by mal pre túto činnosť vytvoriť legislatívne a ekonomické podmienky. Družstevné vzdelávanie.