Srovnání současných daňových systémů vybraných zemí střední a východní Evropy a zemí bývalého Sovětského svazu - Svobodová, Monika
Snaha o zbližovanie daňových systémov umožňujúcich medzinárodný obchod v rámci bývalého ekonomického zväzku RVHP. Daňový systém Československa (1990-1992), Ruska, Kazachstánu, Českej republiky (1993-1997), Slovenska (1993-1997). Závery z porovnania daňových systémov uvedených krajín.