Marketing neziskových organizácií - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata marketingu v neziskových organizáciách. Klasifikácia marketingu neziskových organizácií z viacerých hľadísk. Marketingový mix v neziskových organizáciách. Odlišnosti a osobitosti marketingu neziskových organizácií oproti ziskovým organizáciám.