Aktuálne otázky súčasného daňového systému Slovenska - Lénártová, Gizela
Analýza a vyhodnotenie cieľov daňovej reformy. Zhodnotenie súčasného daňového systému z pohľadu vplyvu uplatňovaných daní na podnikateľské aktivity. Návrh na zdokonalenie daňovej sústavy. Daňové príjmy štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Podiel priamych a nepriamych daní v daňových príjmoch štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.