Obchod v regiónoch Slovenska - Drahovská, Oľga
Základné demografické údaje, počet registrovaných právnických a fyzických osôb, výška maloobchodného predaja do roku 1997, podiel na celoštátnom maloobchodnom predaji, kúpna sila a najväčšie obchodné systémy v Trenčianskom a Nitrianskom kraji.