Sľubný začiatok v Petržalke UNO neznamená iba jeden potravinársky obchod - Skovajsová, Hana
Založenie maloobchodnej siete UNO firmou DINO Warehouse Club, s.r.o. Petržalské predajne siete UNO. Riadenie UNO predajní pomocou Data Warehousingu. Priority obchodnej siete UNO - vždy dostatok tovaru a asertívna komunikácia so zákazníkmi. Zloženie sortimentu v predajniach UNO.