O serióznosti obchodovania čo by mal vedieť každý zákazník - Kubečková, Renata
Pravidlá pre úspešný predaj - znalosť legislatívnych noriem a zásad správneho predaja. Hlavné zásady správneho predaja pre obchodníka: viditeľné označenie predajne, dostatočne vysoké požiadavky na tovar, dodržiavanie hygienických podmienok, kultúra predaja a seriózne jednanie pri reklamáciách.