Vývoj účtování derivátů v bankách na příkladě měnového forwardu - Jílek, Josef
Výhrady voči účtovaniu derivátov. Zaisťovacie účtovníctvo. Popis účtovného prípadu. Účtovanie menového forwardu zachyteného v súvahe. Účtovanie menového forwardu podľa súčasnej úpravy.