Fond na podporu zahraničného obchodu - Gerstner, Andrej
Úplné znenie zákona Národnej rady SR č. 379/1996 Z.z. z 11. decembra 1996 o Fonde na podporu zahraničného obchodu v znení zákona č. 162/1998 Z.z. Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona. Vyhláška č. 204/1998 MH SR, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o spôsobe výpočtu sumy príspevku a o spôsobe jeho úhrady. Komentár k vyhláške. Metodické usmernenia k zákonu č. 379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu.