Vybrané problémy novely Obchodného zákonníka - Ovečková, Oľga
Problematika nového znenia 106 ods. 1, 3 Obchodného zákonníka, ktoré upravuje dve závažné otázky: a) solidárne ručenie spoločnosti s ručením obmedzeným (ods.1), b) zodpovednosť spoločníka, konateľa a likvidátora spoločnosti s ručením obmedzeným (ods.3). Komentár k novej právnej úprave uvedených odsekov Obchodného zákonníka.