Problém financovania verejnoprospešných služieb - Králik, Ján
Finančná stratégia miest a obcí. Základný rozpor medzi narastajúcimi požiadavkami občana na verejnoprospešné služby, požiadavkami spoločnosti zaoberajúcimi sa týmito službami a rozpočtami samospráv. Nákladovosť verejnoprospešných služieb.