Siemens zažíva najúspešnejší rok na Slovensku a uvažuje o ďalších investíciách - Švec, Peter
Hospodárenie desiatich podnikov koncernu Siemens na Slovensku v r. 1998 - najlepšie výsledky od vstupu firmy na Slovensko. Zoštíhľovanie aktivít Siemensu. Štrukturálne zmeny v rámci Siemensu sa dotknú aj Slovenska. Na Slovensku pribudnú celkom nové spoločnosti. Absencia stabilného podnikateľského prostredia.