Nafta Gbely musí reštrukturalizovať svoje úvery - Hirman, Karel
Podmienka realizácie ambicióznych investičných projektov Nafty, a.s. Gbely je reštrukturalizácia úverového zaťaženia spoločnosti. Príčinou sťaženého prístupu k dlhodobým úverom je podľa predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa podniku negatívna mediálna a politická kampaň v súvislosti s privatizáciou. Riaditeľ podniku odmieta tvrdenia o tunelovaní Nafty. Perspektíva podniku je v podzemných zásobníkoch plynu.