Formy a druhy podpory poskytované zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Giller, Pavol
Podpory poskytované na rozvoj bývania: vo forme úveru, nenávratného príspevku a úhrady časti úroku z úveru poskytnutého bankou. Výška úveru a jeho podmienky. Účel a druhy nenávratného príspevku.