Jazyk filosofie, dialog a pedagogická informace - Vaněk, Jiří
Problémy jazyka a zrozumiteľnosť dialógu. Vonkajší a vnútorný dialóg. Kvalita rozpravy a jej kultivácia. Základné medziosobnostné dimenzie dialógu a možné dôsledky pre zasväcovanie do filozofie. Kurz filozofického dialógu.