VSŽ Holding potvrdil, že ovláda podiely v Poštovej banke - Kovalčík, Ján
VSŽ Holding, a.s. Košice ovláda podiely v Poštovej banke, a.s. Bratislava. Majoritu v Poštovej banke majú súkromné spoločnosti, z ktorých minimálne dve majú väzby na VSŽ. Exponenti VSŽ v Poštovej banke. Akcie Poštovej banky neboli dosiaľ zaknihované v SCP SR, banka ich v r. 1996 a 1997 vydala v listinnej podobe, čím porušila príslušný zákon. Prezident Poštovej banky obchádza bankový dohľad.