Nizozemský daňový systém - Gomba, Pavla
Historicko-hospodárska charakteristika Holandska. Hlavné ekonomické ukazovatele Holandska, porovnanie s Českou republikou. Stručný pohľad na daňový systém Holandska, jeho odlišnosti od systému v Českej republike.