Způsob a kontext zavádění ekologických daní - Honetschläger, Marek
Ekologická politika a daňová sústava. Nástroje ekologickej politiky. Ekologické dane. Technické problémy fungovania ekologických daní. Zavádzanie ekologických daní. Praktické príklady. Ekologická daň v štáte Minnesota.